Jumaat, 6 Mac 2015

VIVIX HADIAH UNTUK IBU

Assalamualaikum!
salam ceria semua.
hee...


Hari ni zati nak cakap tentang vivix. Vivix ni banyak kelebihannya. Ni la antaranya :

Sesuaikan untuk dijadikan hadiah mak kita? kenapa zati cakap camtu?
Sebabnya, sebelum zati join shaklee, zati duk cari apa hadiah yang sesuai tuk mak mertua zati sempena ulangtahun kelahirannya. fikir punya fikir. zati pun dapat idea nak bagi supleement.

hah!

supplement apa erk yang sesuai tuk mak - mak ni?

google punya google, mata zati tertumpu kepada gambar vivix. zati pun cari kelebihan vivix ni.o..ruanya memang banyak kelebihan vivix.

eh, harganya berapa? mahal ke x?

oh..mahal jugak harganya..huu.. bagithu suami yg nak beli vivix tuk maknya. tapi harganya mahal la sikit.huu.
Dia pun bagithu x pe..mahal sikit lagipun setahun sekali.

aah..betul tu. lagipun mak kita dah banyak bekorban untuk kita. jadi, apa salahnya kita hadiahkan supplement yang mahal sikit kat mak kan?

ok, doakan zati juga ye dimurahkan rezeki sebab nak hadiahkan ibu zati vivix ni...doakan ye.


nak order vivix ngan zati boleh je..:

0179309841 (whatApp)
0199112147 ( call)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

helaian yang dilihat

jalan-jalan dari